Wednesday, January 03, 2018

Selamat Tahun Baru 2018 !!!

Posted by MamaAzzim at 9:54 AM 0 comments

Assalamualaikum semua..

Lama blog ni bersawang.. kita ada je ... cuma sibuk dengan macam2 urusan.

Sempena tahun baru.. harap2 kita ada masa untuk berblog lagi..

Selama ni mampu baca dan komen post kawan- kawan blog...


Banyak story nak share.. terutama pasal anak kembar kita... urus anak- anak sekolah.. kita takde tips..kita pon baca tips dari blog. haha


Stay tuned for more....

Friday, September 26, 2014

1 Zulhijjah 1435 H

Posted by MamaAzzim at 4:06 PM 1 comments

Salam semua...

Sudah lama aku menyepi dari dunia blogging.. Sekadar menjadi 'silent reader ' kepada blog blog teman sekalian.

Takde apa sebab pon kenapa lama menyepi.
Sekadar tiada ilham untuk mengarang.

Semoga kemunculan kali ini.. akan memberi ruang baru kepada aku...

"HAPPY BLOGGING TO ME "








Wednesday, January 25, 2012

Today Is My 29th Birthday

Posted by MamaAzzim at 12:55 PM 2 comments
Salam semua..


Kembali bersiaran..
Dah lama tak menulis..
hari ni ada kelapangan..

Hari ni besday Mama..
Thanks pada yang wish melalui FB or SMS..
Terharu sangat..

Ni kira tahun last 2 series..
Tahun depan dah 3- series..YEAY!

p/s : belum celebrate coz tunggu wiken ni :)


Friday, January 06, 2012

Stress : AVENT Ice Pack Dah Pecah La Pulak!

Posted by MamaAzzim at 10:35 AM 0 comments

Pagi Jumaat yang hening..

Ari ni rasa stress..
Stress satu..acara kena basuh and lap tikar..
Pagi-pagi Wafiq Azzim batuk-batuk..
Minum susu..
Then pas mandi pagi..
Acara geli-geli tekak pas gosok gigi berlarutan..
Lalu berjaya muntah banyak kat atas tikar ruang tamu..
Arghh!

Stress dua..
Acara bukak peti sejuk nak tngok lauk apa yang ada..
Dan-dan aja AVENT Ice Pack jatuh..
Ingat takde apa-apa..
Sekali bocor dah!!





Naseb ada lagi satu..
Dah la minggu depan nak masuk opis dah..
huhu..

Kena beli baru :(

Stress 3??
Belum ader..Hua hua hua


Thursday, January 05, 2012

Resepi Shaklee ESP : Banana Strawberry Smoothies

Posted by MamaAzzim at 3:50 PM 0 comments
Hari ni cuaca panas..
Terasa nak minum sesuatu yang nyaman..
pekena tutty fruitty ok gaks kan?
probnya..tak kan nak angkut si kecik ni..
harus terbantut niat :)

takper..
ada solusi..ada pisang ngan strawbery Cameron Highlands..
hehe

jom try :
1 gelas air masak-sejuk
1 tbsp ESP Shaklee
1 tsp susu pekat
1 biji pisang
3-4 biji strawberry
kisar pakai blender..
minum

* tambah 1 scoop vanila ice cream lagi sedap...

sangat sesuai untuk diet juga selain detoks..

google
note : Smoothies : a thick smooth drink consisting of fresh fruit pureed with ice cream or yoghurt or milk


Wednesday, January 03, 2018

Selamat Tahun Baru 2018 !!!

Posted by MamaAzzim at 9:54 AM 0 comments

Assalamualaikum semua..

Lama blog ni bersawang.. kita ada je ... cuma sibuk dengan macam2 urusan.

Sempena tahun baru.. harap2 kita ada masa untuk berblog lagi..

Selama ni mampu baca dan komen post kawan- kawan blog...


Banyak story nak share.. terutama pasal anak kembar kita... urus anak- anak sekolah.. kita takde tips..kita pon baca tips dari blog. haha


Stay tuned for more....

Friday, September 26, 2014

1 Zulhijjah 1435 H

Posted by MamaAzzim at 4:06 PM 1 comments

Salam semua...

Sudah lama aku menyepi dari dunia blogging.. Sekadar menjadi 'silent reader ' kepada blog blog teman sekalian.

Takde apa sebab pon kenapa lama menyepi.
Sekadar tiada ilham untuk mengarang.

Semoga kemunculan kali ini.. akan memberi ruang baru kepada aku...

"HAPPY BLOGGING TO ME "








Wednesday, January 25, 2012

Today Is My 29th Birthday

Posted by MamaAzzim at 12:55 PM 2 comments
Salam semua..


Kembali bersiaran..
Dah lama tak menulis..
hari ni ada kelapangan..

Hari ni besday Mama..
Thanks pada yang wish melalui FB or SMS..
Terharu sangat..

Ni kira tahun last 2 series..
Tahun depan dah 3- series..YEAY!

p/s : belum celebrate coz tunggu wiken ni :)


Friday, January 06, 2012

Stress : AVENT Ice Pack Dah Pecah La Pulak!

Posted by MamaAzzim at 10:35 AM 0 comments

Pagi Jumaat yang hening..

Ari ni rasa stress..
Stress satu..acara kena basuh and lap tikar..
Pagi-pagi Wafiq Azzim batuk-batuk..
Minum susu..
Then pas mandi pagi..
Acara geli-geli tekak pas gosok gigi berlarutan..
Lalu berjaya muntah banyak kat atas tikar ruang tamu..
Arghh!

Stress dua..
Acara bukak peti sejuk nak tngok lauk apa yang ada..
Dan-dan aja AVENT Ice Pack jatuh..
Ingat takde apa-apa..
Sekali bocor dah!!





Naseb ada lagi satu..
Dah la minggu depan nak masuk opis dah..
huhu..

Kena beli baru :(

Stress 3??
Belum ader..Hua hua hua


Thursday, January 05, 2012

Resepi Shaklee ESP : Banana Strawberry Smoothies

Posted by MamaAzzim at 3:50 PM 0 comments
Hari ni cuaca panas..
Terasa nak minum sesuatu yang nyaman..
pekena tutty fruitty ok gaks kan?
probnya..tak kan nak angkut si kecik ni..
harus terbantut niat :)

takper..
ada solusi..ada pisang ngan strawbery Cameron Highlands..
hehe

jom try :
1 gelas air masak-sejuk
1 tbsp ESP Shaklee
1 tsp susu pekat
1 biji pisang
3-4 biji strawberry
kisar pakai blender..
minum

* tambah 1 scoop vanila ice cream lagi sedap...

sangat sesuai untuk diet juga selain detoks..

google
note : Smoothies : a thick smooth drink consisting of fresh fruit pureed with ice cream or yoghurt or milk


Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal