Wednesday, February 17, 2010

.:. Kerja ..Kerja ..Kerja .:.

Posted by MamaAzzim at 11:54 AM
Hari rabu..kejap aja..padahal ari ni baru masuk kerja....

seronok g kerja camni hari-hari..

jalan lengang...almaklumlah...bebudak skolah masih lagi cuti :)

parking kete pon banyak...yer la...ibu2 bapak2 banyak cuti lagi...skali ngan anak2 cuti :)

maka, aku dengan semangatnya nak kerja hari ni..hihi



With Luv,






4 comments on ".:. Kerja ..Kerja ..Kerja .:."

azzamoro on February 17, 2010 at 1:33 PM said...

ahah... memang semangat. ni kat opis pun kosong je neh..

UmiDAnisH on February 17, 2010 at 8:51 PM said...

RUmah baru wajah lama... huhuhu,rajin ko tukar dinding umah.. moh jalan umah umidanish moh

mama tisya on February 19, 2010 at 11:09 AM said...

salam..psl blogger's famili day tu bole bg nama kt link di bwh ni

http://szsh.blogspot.com/2010/02/bloggers-famili-day-update-2-attendance.html

kita tlg war2kn je bg pihak suziey...hrp maklum ye

Elyn on February 19, 2010 at 3:49 PM said...

kerja..... esok cuti hooray!!

Wednesday, February 17, 2010

.:. Kerja ..Kerja ..Kerja .:.

Posted by MamaAzzim at 11:54 AM
Hari rabu..kejap aja..padahal ari ni baru masuk kerja....

seronok g kerja camni hari-hari..

jalan lengang...almaklumlah...bebudak skolah masih lagi cuti :)

parking kete pon banyak...yer la...ibu2 bapak2 banyak cuti lagi...skali ngan anak2 cuti :)

maka, aku dengan semangatnya nak kerja hari ni..hihi



With Luv,






4 comments:

azzamoro on February 17, 2010 at 1:33 PM said...

ahah... memang semangat. ni kat opis pun kosong je neh..

UmiDAnisH on February 17, 2010 at 8:51 PM said...

RUmah baru wajah lama... huhuhu,rajin ko tukar dinding umah.. moh jalan umah umidanish moh

mama tisya on February 19, 2010 at 11:09 AM said...

salam..psl blogger's famili day tu bole bg nama kt link di bwh ni

http://szsh.blogspot.com/2010/02/bloggers-famili-day-update-2-attendance.html

kita tlg war2kn je bg pihak suziey...hrp maklum ye

Elyn on February 19, 2010 at 3:49 PM said...

kerja..... esok cuti hooray!!

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal