Thursday, April 23, 2009

Birthday Present - 6th Month

Posted by MamaAzzim at 2:15 PM
Mama cuti study final exam semalam ngan today..tp, banyak bb WafiQ yng study...asal mama bukak buku..dia nak baca sama...:)) Klaka btul..Act, semalam mama surfing sambil study..godek punya godek jumpa la blog Aweksempoi ....best..jual macam2 legging yang kiut miut..mama pun order tiga ---coz nak dapat free gift..hihi..
Mama terfikir, ni kira birthday present bb WafiQ ke 6 bulan..These some pics...belum pakai lagi..musim panas..pakai baju pon yang ada lubang2..:p

Bb Wafiq Macam Suka Black Zebra!!

First Legging Collections

Cute Actions

With Luv,

2 comments on "Birthday Present - 6th Month"

Yatie on April 23, 2009 at 3:09 PM said...

wah cantik nyer legging, saya pun ada beli legging kat amyatie cun tu, murah dari psaran malah beli 3 dpt free delivery dan free gift, berbaloi sungguh... pasni jgn lupa tangkap gmbr bb pakai legging yer..

Rizdalin on April 23, 2009 at 4:06 PM said...

wah... danish nak gak 1..

Thursday, April 23, 2009

Birthday Present - 6th Month

Posted by MamaAzzim at 2:15 PM
Mama cuti study final exam semalam ngan today..tp, banyak bb WafiQ yng study...asal mama bukak buku..dia nak baca sama...:)) Klaka btul..Act, semalam mama surfing sambil study..godek punya godek jumpa la blog Aweksempoi ....best..jual macam2 legging yang kiut miut..mama pun order tiga ---coz nak dapat free gift..hihi..
Mama terfikir, ni kira birthday present bb WafiQ ke 6 bulan..These some pics...belum pakai lagi..musim panas..pakai baju pon yang ada lubang2..:p

Bb Wafiq Macam Suka Black Zebra!!

First Legging Collections

Cute Actions

With Luv,

2 comments:

Yatie on April 23, 2009 at 3:09 PM said...

wah cantik nyer legging, saya pun ada beli legging kat amyatie cun tu, murah dari psaran malah beli 3 dpt free delivery dan free gift, berbaloi sungguh... pasni jgn lupa tangkap gmbr bb pakai legging yer..

Rizdalin on April 23, 2009 at 4:06 PM said...

wah... danish nak gak 1..

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal