Wednesday, July 01, 2009

.:. Azam Bulan Julai .:.

Posted by MamaAzzim at 10:14 AM
Hai allz,

Berkulat dah page aku ni..hari ni 1st of July 2009.hmm, aku duk mikir2...aku ni dah lama tak pump stok EBM ni..maklum la, merajuk pasal insiden Sg. Congkak..huhu..

So, hari ni aku nak pasang azam baru..mula mengepam balik untuk tambah stok EBM yang kehabisan..
Pagi2 lagi aku cari gadjet kesayanganku (Set Spectra 3 )..agak berhabuk dah cket ni..hihi..Hatiku berbunga riang ni..so, aku tgk line clear jerk, aku pon stat mengepam..dapat la 1oz. Oklah, kiranya boleh dipertingkatkan lagi..stok Pil ASI pon ada lagi..aku telan la nanti..hihi



My Beloved Spectra 3 Set

Hasil 1 July 2009 @ 10.00a.m

Aku bersemangat jer ari ni..pasal apa erk? Maybe Bulan baru kot..tp hatiku masih risau ni.

bb WafiQ demam campak laks..ada petua tak?



With Luv,

2 comments on ".:. Azam Bulan Julai .:."

10 on July 1, 2009 at 12:56 PM said...

orang tua2 ckp kalo demam campak, x bleh guna sabun... mandi dgn air je... sikat rmbut pn x bleh gak... maybe takut terkena campak tu kot... nanti kang sakit lak bb tu...

ibu_arifa on July 1, 2009 at 1:04 PM said...

wafiq demam campak? kesiannyer.. dah jumpa doc ker? harap wafiq cepat sembuh lah nnt.

Wednesday, July 01, 2009

.:. Azam Bulan Julai .:.

Posted by MamaAzzim at 10:14 AM
Hai allz,

Berkulat dah page aku ni..hari ni 1st of July 2009.hmm, aku duk mikir2...aku ni dah lama tak pump stok EBM ni..maklum la, merajuk pasal insiden Sg. Congkak..huhu..

So, hari ni aku nak pasang azam baru..mula mengepam balik untuk tambah stok EBM yang kehabisan..
Pagi2 lagi aku cari gadjet kesayanganku (Set Spectra 3 )..agak berhabuk dah cket ni..hihi..Hatiku berbunga riang ni..so, aku tgk line clear jerk, aku pon stat mengepam..dapat la 1oz. Oklah, kiranya boleh dipertingkatkan lagi..stok Pil ASI pon ada lagi..aku telan la nanti..hihi



My Beloved Spectra 3 Set

Hasil 1 July 2009 @ 10.00a.m

Aku bersemangat jer ari ni..pasal apa erk? Maybe Bulan baru kot..tp hatiku masih risau ni.

bb WafiQ demam campak laks..ada petua tak?



With Luv,

2 comments:

10 on July 1, 2009 at 12:56 PM said...

orang tua2 ckp kalo demam campak, x bleh guna sabun... mandi dgn air je... sikat rmbut pn x bleh gak... maybe takut terkena campak tu kot... nanti kang sakit lak bb tu...

ibu_arifa on July 1, 2009 at 1:04 PM said...

wafiq demam campak? kesiannyer.. dah jumpa doc ker? harap wafiq cepat sembuh lah nnt.

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal