Friday, July 17, 2009

.:. Planning For Tomorrow .:.

Posted by MamaAzzim at 1:34 PM


Hari ni pening kepala..banyak menda nak pikir dalam kepala ni..So, nak planning la ni..cewahhh..Selalu hentam keromo jer ..

Pagi :
i) Masak Breakfast- Mee goreng la kot
ii) Jemur semua baju2 yang akan dibasuh malam ni
iii) Gotong - royong kemas rumah ...
( mana nak transit si kecilku,nanti dia lak yg mengemas lebih2!!)
Ada dua option ni, panggil bibik sebelah kemas umah sambil ku bermain dengan si kecil
or
hantar si kecil ke Taska Permata Khalifah..cam best panggil bibik jer..mana taknya, kalo aku yng ngemas lembab jer rasa..haha..penat lak tuh!!
iv) Angkat jemuran -----> lipat terus ----> tak nak tangguh2!!

Tengahari : LUNCH TIME

i) Appointment @ Mines Wellness SPA @ 3.oo p.m
ii) Then, jalan2 kat Palace of The Golden Horses (lama tak bawak bb jalan2 naik stoller)!!
iii) Jalan2 cuci mata kalau tak penat kat dalam The MINES...
iv) ................akan sambung lagi..



With Luv,

1 comments on ".:. Planning For Tomorrow .:."

Mummy Wafiq on August 26, 2009 at 12:47 PM said...

Salam Mama Wafiq..

Ni Mummy Wafiq..hehe..nama baby kite same la..da bape bln baby skg?nti kite exchange link yer..

Salam Perkenalan..:)

Friday, July 17, 2009

.:. Planning For Tomorrow .:.

Posted by MamaAzzim at 1:34 PM


Hari ni pening kepala..banyak menda nak pikir dalam kepala ni..So, nak planning la ni..cewahhh..Selalu hentam keromo jer ..

Pagi :
i) Masak Breakfast- Mee goreng la kot
ii) Jemur semua baju2 yang akan dibasuh malam ni
iii) Gotong - royong kemas rumah ...
( mana nak transit si kecilku,nanti dia lak yg mengemas lebih2!!)
Ada dua option ni, panggil bibik sebelah kemas umah sambil ku bermain dengan si kecil
or
hantar si kecil ke Taska Permata Khalifah..cam best panggil bibik jer..mana taknya, kalo aku yng ngemas lembab jer rasa..haha..penat lak tuh!!
iv) Angkat jemuran -----> lipat terus ----> tak nak tangguh2!!

Tengahari : LUNCH TIME

i) Appointment @ Mines Wellness SPA @ 3.oo p.m
ii) Then, jalan2 kat Palace of The Golden Horses (lama tak bawak bb jalan2 naik stoller)!!
iii) Jalan2 cuci mata kalau tak penat kat dalam The MINES...
iv) ................akan sambung lagi..



With Luv,

1 comments:

Mummy Wafiq on August 26, 2009 at 12:47 PM said...

Salam Mama Wafiq..

Ni Mummy Wafiq..hehe..nama baby kite same la..da bape bln baby skg?nti kite exchange link yer..

Salam Perkenalan..:)

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal