Friday, November 26, 2010

Aku cantik ke???? !

Posted by MamaAzzim at 4:22 PM
Jumaat .......

Ada la adengan lucu ngan pakcik jaga kaunter....( maybe di nebes tgk aku pay attention sgt kat dia kot ...) kikiki

Aku :" I nak buat payment kereta plat tuut...."

Kaunter : " Boleh....( sambil amik duit dan kira....) RM $$$ ..?

Aku : "Ya"

Kaunter : "Ok. berapa bagi kat saya tadi? "

Aku : "Aik...pakcik ni dia kira..dia lupa ker hapa ni ???" (dalam hati jerla time tu!) sambil
i jawab...RM $$$!

Kaunter : " "Ok" (muka malu2 ) sambil tanya..."No telefon ?"

Aku " "012-xxxxxxx"

Kaunter : "Ok "

aku tunggu print slip payment sambil korek2 apa tah dalam beg...skali pakcik tu bersuara ...

Kaunter : " No. Telefon?" Berapa nak bayar kereta ?"

Aku : "Ish pakcik ni..bp kali nak mintak....? Pelik tul lah...".( dalam hati)
sambil jawab..."tadi i dah bg....nak no mana plak ni?"

Kaunter : muka malu2 lagi.....diam seribu bahasa....

sekali member sebelah pakcik jaga kaunter tu sound aku :-

"Puan...dia ni mmg camtu.....takleh tgk pompuan chanteks!!!!!! mula la dia gelabah!!!!" sambil ketawa-ketawa!

Aku : "aik...camni pon ada" hadoi......"
dalam hati berkata...( " siot tul la...cutting camdugong kata aku chanteks!" perli nih !!!


aku tergelak ajalah...kakakakaka.....

p/s : tips chanteks anda?????

1 comments on "Aku cantik ke???? !"

UmiDAnisH on November 26, 2010 at 8:24 PM said...

hahahaha,lawak gile la ko.. dugong mana plak ko pakai ni,suka2 je.. da org puji cantik tu cantikla tak kira saiz apa..adehhh pecah perut aku wehhh

Friday, November 26, 2010

Aku cantik ke???? !

Posted by MamaAzzim at 4:22 PM
Jumaat .......

Ada la adengan lucu ngan pakcik jaga kaunter....( maybe di nebes tgk aku pay attention sgt kat dia kot ...) kikiki

Aku :" I nak buat payment kereta plat tuut...."

Kaunter : " Boleh....( sambil amik duit dan kira....) RM $$$ ..?

Aku : "Ya"

Kaunter : "Ok. berapa bagi kat saya tadi? "

Aku : "Aik...pakcik ni dia kira..dia lupa ker hapa ni ???" (dalam hati jerla time tu!) sambil
i jawab...RM $$$!

Kaunter : " "Ok" (muka malu2 ) sambil tanya..."No telefon ?"

Aku " "012-xxxxxxx"

Kaunter : "Ok "

aku tunggu print slip payment sambil korek2 apa tah dalam beg...skali pakcik tu bersuara ...

Kaunter : " No. Telefon?" Berapa nak bayar kereta ?"

Aku : "Ish pakcik ni..bp kali nak mintak....? Pelik tul lah...".( dalam hati)
sambil jawab..."tadi i dah bg....nak no mana plak ni?"

Kaunter : muka malu2 lagi.....diam seribu bahasa....

sekali member sebelah pakcik jaga kaunter tu sound aku :-

"Puan...dia ni mmg camtu.....takleh tgk pompuan chanteks!!!!!! mula la dia gelabah!!!!" sambil ketawa-ketawa!

Aku : "aik...camni pon ada" hadoi......"
dalam hati berkata...( " siot tul la...cutting camdugong kata aku chanteks!" perli nih !!!


aku tergelak ajalah...kakakakaka.....

p/s : tips chanteks anda?????

1 comments:

UmiDAnisH on November 26, 2010 at 8:24 PM said...

hahahaha,lawak gile la ko.. dugong mana plak ko pakai ni,suka2 je.. da org puji cantik tu cantikla tak kira saiz apa..adehhh pecah perut aku wehhh

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal