Friday, November 26, 2010

YOYS.NET DOMAIN GIVEAWAY

Posted by MamaAzzim at 7:37 PM

YOYS.NET DOMAIN GIVEAWAY



aku tengah gila masuk contest berupa giveaway domain. Terbayang2...bestnya dapat .com...huh..komersial cket..lagi plak percuma..i like u....kredit to Yoy!


Komen entry ni...apa yerk.....yang aku tahu...mmg best sbb nak bg domain pree...bukan senang nak beli domain...mau koyak poket :p kikiki...so. mr yoy ni sungguh la baik hati dan hensem...sebab tu dia nak suh masuk contest ni...JOM2!!!!

Cara nak masuk contest :-

Mudah dan senang je. 1 Domain (.com/.net) akan jadi milik pemenang. Pengguna blogspot dialu2kan untuk menyertai. Yang dah ada domain pun boleh join.:)

Cara2nya mudah dan simple:

1. buat entry pendek bertajuk ”yoys.net Domain Giveaway”. Di akhir entry letak ayat ni

domain giveaway dibawakan dengan jayanya oleh Yoy’s Network

2. like yoy`s page , atau kalau taknak, add friend untuk memudahkan tau pengumuman pemenang.


3. komen entry ni berserta link penyertaan.

Tiga langkah mudah untuk dapatkan domain percuma. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org dan tarikh tutup 3 minggu dari tarikh entri ini dikeluarkan (12 November 2010).


.....domain giveaway dibawakan dengan jayanya oleh Yoy’s Network

p/s : harap ada la rezeki untuk semangat berblog sempena new year!




1 comments on "YOYS.NET DOMAIN GIVEAWAY"

Sumijelly on December 3, 2010 at 11:30 AM said...

jom joint GA dari Sumijelly lak... nanti baca yek T&C nya...

Give Away dari Sumijelly & Sekilass

Friday, November 26, 2010

YOYS.NET DOMAIN GIVEAWAY

Posted by MamaAzzim at 7:37 PM

YOYS.NET DOMAIN GIVEAWAY



aku tengah gila masuk contest berupa giveaway domain. Terbayang2...bestnya dapat .com...huh..komersial cket..lagi plak percuma..i like u....kredit to Yoy!


Komen entry ni...apa yerk.....yang aku tahu...mmg best sbb nak bg domain pree...bukan senang nak beli domain...mau koyak poket :p kikiki...so. mr yoy ni sungguh la baik hati dan hensem...sebab tu dia nak suh masuk contest ni...JOM2!!!!

Cara nak masuk contest :-

Mudah dan senang je. 1 Domain (.com/.net) akan jadi milik pemenang. Pengguna blogspot dialu2kan untuk menyertai. Yang dah ada domain pun boleh join.:)

Cara2nya mudah dan simple:

1. buat entry pendek bertajuk ”yoys.net Domain Giveaway”. Di akhir entry letak ayat ni

domain giveaway dibawakan dengan jayanya oleh Yoy’s Network

2. like yoy`s page , atau kalau taknak, add friend untuk memudahkan tau pengumuman pemenang.


3. komen entry ni berserta link penyertaan.

Tiga langkah mudah untuk dapatkan domain percuma. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org dan tarikh tutup 3 minggu dari tarikh entri ini dikeluarkan (12 November 2010).


.....domain giveaway dibawakan dengan jayanya oleh Yoy’s Network

p/s : harap ada la rezeki untuk semangat berblog sempena new year!




1 comments:

Sumijelly on December 3, 2010 at 11:30 AM said...

jom joint GA dari Sumijelly lak... nanti baca yek T&C nya...

Give Away dari Sumijelly & Sekilass

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal