Sunday, November 14, 2010

.:. Outing Day : KLCC .:.

Posted by MamaAzzim at 12:46 AM
salam alls,

hari ni outing day ngan lin aka umidanish....ada event anjuran Tupperware Brands @ Plenary Hall...

terubat rindu dapat jumpa si lin ni..kiki...cam dating pakwe makwe gitu :)

banyak story mory yang best...tersilap masuk lane time nak naik LRT :) almaklumla...pakai Touch and Go..so aku main redah selamber aja..siap kena sound ngan "jaga" kat situ....

jaga said : " first time datang klcc ker ?"
i said : " mana ada....i laju sangat tadi sampai termasuk lane ni"
jaga said : " tu la...tak nak ty abang dulu "
i said : " hahahahaha....kan touch and go...mana ada tanya2 ! :

moral of the story .....malu bertanya sesat jalan :))

dah tiba time lunch..penat ke hulu ke hilir ...lapar pulak....mencari2 la nak mkn kat mana...

tetiba....

ada la sekumpulan manusia dengan rambut henki penki....pakai baju kaler purple....siap ada camera bagai ...datang terjah aku.....

Purple lady said : " Hi mam...afternoon"

I said : " Hi....afternoon...kenapa ni?"

Purple Lady : " Mam adalah lucky guest kat KLCC ari sebab hari ni Purple Day "

I said : " Haiyaaa..u buat i takut maa....so nak kena buat apa ni?"

Purple Lady : " Puan pilih envelope ni...dalam ni ada macam2 hadiah..."

I said : "wow ! ok...thanks"

Purple Lady : " now mam, let`s have some photo snaps with our team "

I said : " ok...!"

hehehe...best juga hadiahnya.....dapat kad touch and go limited edition KLCC Purple Day punyer :))

p/s : ada kaitan tak citer atas ngan citer bawah????======TOUCH AND GO!!




2 comments on ".:. Outing Day : KLCC .:."

UmiDAnisH on November 14, 2010 at 10:15 AM said...

HAhahhaha,mana cerita tupperware ko? pastu mana gambar2 nye pulak?wakakak apa la penulis ini tulis da.. =P

momsandbabyshop on November 14, 2010 at 11:46 AM said...

lyn : ahahahaha...aku try bluetooth kat lappy aku..haram tak dapat detect :) lappy lamma katakan..tu pasai takde gambo!

Sunday, November 14, 2010

.:. Outing Day : KLCC .:.

Posted by MamaAzzim at 12:46 AM
salam alls,

hari ni outing day ngan lin aka umidanish....ada event anjuran Tupperware Brands @ Plenary Hall...

terubat rindu dapat jumpa si lin ni..kiki...cam dating pakwe makwe gitu :)

banyak story mory yang best...tersilap masuk lane time nak naik LRT :) almaklumla...pakai Touch and Go..so aku main redah selamber aja..siap kena sound ngan "jaga" kat situ....

jaga said : " first time datang klcc ker ?"
i said : " mana ada....i laju sangat tadi sampai termasuk lane ni"
jaga said : " tu la...tak nak ty abang dulu "
i said : " hahahahaha....kan touch and go...mana ada tanya2 ! :

moral of the story .....malu bertanya sesat jalan :))

dah tiba time lunch..penat ke hulu ke hilir ...lapar pulak....mencari2 la nak mkn kat mana...

tetiba....

ada la sekumpulan manusia dengan rambut henki penki....pakai baju kaler purple....siap ada camera bagai ...datang terjah aku.....

Purple lady said : " Hi mam...afternoon"

I said : " Hi....afternoon...kenapa ni?"

Purple Lady : " Mam adalah lucky guest kat KLCC ari sebab hari ni Purple Day "

I said : " Haiyaaa..u buat i takut maa....so nak kena buat apa ni?"

Purple Lady : " Puan pilih envelope ni...dalam ni ada macam2 hadiah..."

I said : "wow ! ok...thanks"

Purple Lady : " now mam, let`s have some photo snaps with our team "

I said : " ok...!"

hehehe...best juga hadiahnya.....dapat kad touch and go limited edition KLCC Purple Day punyer :))

p/s : ada kaitan tak citer atas ngan citer bawah????======TOUCH AND GO!!




2 comments:

UmiDAnisH on November 14, 2010 at 10:15 AM said...

HAhahhaha,mana cerita tupperware ko? pastu mana gambar2 nye pulak?wakakak apa la penulis ini tulis da.. =P

momsandbabyshop on November 14, 2010 at 11:46 AM said...

lyn : ahahahaha...aku try bluetooth kat lappy aku..haram tak dapat detect :) lappy lamma katakan..tu pasai takde gambo!

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal