Thursday, June 11, 2009

Award From Umidanish

Posted by MamaAzzim at 10:00 AM

2 in 1 award!! bertambah la collection..thanx!!

3 in 1 award !!


browse punya browse, ada la mem mama (umidanish) yang baik hati nak bagi award ni kat mama.. thanx dude!!


Ok sebelum tu mama kene Follow the rules:


1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link. (D.O.N.E)


2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award (saper erk yang takde lagi award ni..)

wallah...siap jugak..so boleh amik la award ni kiranya ( bukan pow erk!!)

*semua follower mamawafiq yang baik hati..

amik tau, n buat entry berkenaaN award ini..
With Luv,




1 comments on "Award From Umidanish"

CuTeMiUt78 on June 12, 2009 at 9:16 AM said...

uish... byk nya award.. terima kasih la menyenaraikan nama kita utk penerima award ni.. ada yg kita dah ada.. eemmm kena ambil semua ni ke..

Thursday, June 11, 2009

Award From Umidanish

Posted by MamaAzzim at 10:00 AM

2 in 1 award!! bertambah la collection..thanx!!

3 in 1 award !!


browse punya browse, ada la mem mama (umidanish) yang baik hati nak bagi award ni kat mama.. thanx dude!!


Ok sebelum tu mama kene Follow the rules:


1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link. (D.O.N.E)


2) Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award (saper erk yang takde lagi award ni..)

wallah...siap jugak..so boleh amik la award ni kiranya ( bukan pow erk!!)

*semua follower mamawafiq yang baik hati..

amik tau, n buat entry berkenaaN award ini..
With Luv,




1 comments:

CuTeMiUt78 on June 12, 2009 at 9:16 AM said...

uish... byk nya award.. terima kasih la menyenaraikan nama kita utk penerima award ni.. ada yg kita dah ada.. eemmm kena ambil semua ni ke..

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal