Tuesday, June 09, 2009

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

Posted by MamaAzzim at 9:41 AM
FATHER'S DAY IS JUST AROUND THE CORNER! SEMPENA FATHER'S DAY 2009, ZARA SHOPPE MENGANJURKAN SATU CONTEST..ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST!

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

bermula 4 June ~ 30 June 2009 (Hurry!!Hurry!!Grab this chance)

SYARAT-SYARAT PERADUAN :

1~ follow ZARRA SHOPPE.
- Done -

2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda.
(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!)
-Done -

3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk
ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

"Zara Shoppe for me...very vogue..namanya pon Zara...kelazzz gitu....i Like!!! Zara Shoppe adalah one of blog shop yang menjual wallet / purse yang berjenama LV & Gucci. Semuanya cantik-cantik dengan harga yang berpatutan(ye lah...zaman2 gawat ni..kena bijak membeli...alah membeli, menang memakai!!) Jom shopping di Zara Shop...Sesuai cari hadiah untuk papa-papa sempena Father`s Day!!

4~ upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda! (satu gambar sahaja diterima!)

-We @ Kelantan-
"Mama suka sangat tengok pic ni coz ni la the latest one masa balik kampung---> Pasir Mas ari tu..selalunya jarang boleh bergambar bersama-sama...selalunya mama aja yang bergambar ngan bbWafiQ, tak pon...papa ngan bbWafiQ..Yang penting..BbWafiQ memang mukanya sentiasa ada jer la ---> mana taknya..tak yah pegang cammera!! "


5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address
-Done -

6~ keputusan pemenang akan di umumkan pada 1 July 2009
-tungggguuuu...........-

HADIAH?***Pemenangnya akan di hadiahkan Louis Vuitton DAMIER CANVAS WALLET bernilai RM95 yang akan di hantar terus kepada ayah anda atau ayah kepada anak anda (suami)sebagai kejutan beserta father's day card ( kata-katanya tentu dari anda ya!) ----> ni yang paling best!!! i love kezutan!!! ahaks..

p/s : Harap-harap mama menang contest ni..mana la tahu kan..wink!!


With Luv,

1 comments on "ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST"

mamawafiq on June 9, 2009 at 2:40 PM said...

i try..good luck!!

Tuesday, June 09, 2009

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

Posted by MamaAzzim at 9:41 AM
FATHER'S DAY IS JUST AROUND THE CORNER! SEMPENA FATHER'S DAY 2009, ZARA SHOPPE MENGANJURKAN SATU CONTEST..ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST!

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

bermula 4 June ~ 30 June 2009 (Hurry!!Hurry!!Grab this chance)

SYARAT-SYARAT PERADUAN :

1~ follow ZARRA SHOPPE.
- Done -

2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda.
(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!)
-Done -

3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk
ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

"Zara Shoppe for me...very vogue..namanya pon Zara...kelazzz gitu....i Like!!! Zara Shoppe adalah one of blog shop yang menjual wallet / purse yang berjenama LV & Gucci. Semuanya cantik-cantik dengan harga yang berpatutan(ye lah...zaman2 gawat ni..kena bijak membeli...alah membeli, menang memakai!!) Jom shopping di Zara Shop...Sesuai cari hadiah untuk papa-papa sempena Father`s Day!!

4~ upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda! (satu gambar sahaja diterima!)

-We @ Kelantan-
"Mama suka sangat tengok pic ni coz ni la the latest one masa balik kampung---> Pasir Mas ari tu..selalunya jarang boleh bergambar bersama-sama...selalunya mama aja yang bergambar ngan bbWafiQ, tak pon...papa ngan bbWafiQ..Yang penting..BbWafiQ memang mukanya sentiasa ada jer la ---> mana taknya..tak yah pegang cammera!! "


5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address
-Done -

6~ keputusan pemenang akan di umumkan pada 1 July 2009
-tungggguuuu...........-

HADIAH?***Pemenangnya akan di hadiahkan Louis Vuitton DAMIER CANVAS WALLET bernilai RM95 yang akan di hantar terus kepada ayah anda atau ayah kepada anak anda (suami)sebagai kejutan beserta father's day card ( kata-katanya tentu dari anda ya!) ----> ni yang paling best!!! i love kezutan!!! ahaks..

p/s : Harap-harap mama menang contest ni..mana la tahu kan..wink!!


With Luv,

1 comments:

mamawafiq on June 9, 2009 at 2:40 PM said...

i try..good luck!!

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal