Monday, June 08, 2009

BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com

Posted by MamaAzzim at 12:50 PM




Contest ini merupakan yang kedua blog BabyIbu ini dianjurkan sempena Birthday Ammar yang pertama..kali ni contest ini ditaja oleh leanalittleshop.com. Website ni banyak menyediakan educational toys untuk baby dan juga toddler..ada cloth book, ada puzzle, ada wooden toys..kira macam-macam ada... (tagline ASTRO gitu)..
Ok..pasal contest pula..contest ini akan bermula mulai 4 Mei 2009 dan akan berakhir pada 30 Mei 2009..(telah dilanjutkan hingga 9 jun 2009 atas sebab mendapat sambutan yang luar biasa)..Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi.

Syarat2nya adalah seperti berikut:

Add BabyIbu di blogroll/bloglist anda.
Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway leanalittleshop.com (jangan lupa link balik ke entri ini).
Dalam entri anda, ceritakan mengenai leanalittleshop.com. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay.
Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan leanalittleshop.com (no link back will be disqualified).
Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Ini penting supaya Ibu tahu anda masuk contest ni. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak..hehe..
Pemenang akan dipilih secara random (ya..ini bermakna sesiapa saja boleh menang..walaupun tak pandai mengarang..:P)Apakah hadiah yang menanti anda???



Terdapat dua pemenang bertuah yang akan dipilih...hadiahnya ialah...

Girrafe Activity Toy



Wonderworld Baby Rattle - Hexi Twist



Sebarang pertanyaan bolehlah diajukan terus di ruangan komen yang disediakan.

p/s: Special thanks to leanalittleshop.com for the toys!Apa tunggu lagi?..Sertai sekarang! Good luck semua!!

----> Mama suka jugak tgk mainan dalam leanalittleshop.com
coz BbWafiQ suka sangat bermain sampai lupa time tido...tp yang tak bestnya, bbwafiQ cepat bosan dengan mainan yang sama..so mama kena rajin usha ler nak cari mainan bbwafiQ...mainan kat sini mostly sesuai dengan development stage baby2...wink.

With Luv,

1 comments on "BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com"

mamawafiq on June 9, 2009 at 1:24 PM said...

hurm..just try..better late than never..ahaks

Monday, June 08, 2009

BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com

Posted by MamaAzzim at 12:50 PM




Contest ini merupakan yang kedua blog BabyIbu ini dianjurkan sempena Birthday Ammar yang pertama..kali ni contest ini ditaja oleh leanalittleshop.com. Website ni banyak menyediakan educational toys untuk baby dan juga toddler..ada cloth book, ada puzzle, ada wooden toys..kira macam-macam ada... (tagline ASTRO gitu)..
Ok..pasal contest pula..contest ini akan bermula mulai 4 Mei 2009 dan akan berakhir pada 30 Mei 2009..(telah dilanjutkan hingga 9 jun 2009 atas sebab mendapat sambutan yang luar biasa)..Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi.

Syarat2nya adalah seperti berikut:

Add BabyIbu di blogroll/bloglist anda.
Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway leanalittleshop.com (jangan lupa link balik ke entri ini).
Dalam entri anda, ceritakan mengenai leanalittleshop.com. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay.
Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan leanalittleshop.com (no link back will be disqualified).
Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Ini penting supaya Ibu tahu anda masuk contest ni. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak..hehe..
Pemenang akan dipilih secara random (ya..ini bermakna sesiapa saja boleh menang..walaupun tak pandai mengarang..:P)Apakah hadiah yang menanti anda???



Terdapat dua pemenang bertuah yang akan dipilih...hadiahnya ialah...

Girrafe Activity Toy



Wonderworld Baby Rattle - Hexi Twist



Sebarang pertanyaan bolehlah diajukan terus di ruangan komen yang disediakan.

p/s: Special thanks to leanalittleshop.com for the toys!Apa tunggu lagi?..Sertai sekarang! Good luck semua!!

----> Mama suka jugak tgk mainan dalam leanalittleshop.com
coz BbWafiQ suka sangat bermain sampai lupa time tido...tp yang tak bestnya, bbwafiQ cepat bosan dengan mainan yang sama..so mama kena rajin usha ler nak cari mainan bbwafiQ...mainan kat sini mostly sesuai dengan development stage baby2...wink.

With Luv,

1 comments:

mamawafiq on June 9, 2009 at 1:24 PM said...

hurm..just try..better late than never..ahaks

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal