Monday, June 15, 2009

.:. I LOVE TUPPERWARE .:.

Posted by MamaAzzim at 9:26 AM
Lately....banyak betul contest !!! Rambang mata dibuatnya!!! Mana taknya...hadiahnya masyuk....

Latest i jumpa contest " I LOVE TUPPERWARE " yang dianjurkan oleh Mama_Lieya....

Kepada yang belum menyertai...HURRY!!!!! Grab This Chance !! Hadiah menarik menanti anda...!!1 Mana tahu..mungkin REZEKI anda ???


Tarikh tutup pada : 15 june @ 2 petang..dan keputusan akan diumumkan pada 16 june 2009..(pukul berapa kena tanya Mama_Lieya lerrrrr)

syarat- syarat penyertaan adalah seperti berikut:-


:1. Add blog Mama_Lieya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Lieya
D.O.N.E


2.Upload banner contest kat sidebar anda
D.O.N.E

3.Buat entry khas ngan tajuk "I LOVE TUPPERWARE" & upload gmbr anda.

" Gambar ni pada mama paling kreatif la...mama pernah la jugak beli brand tupperware...biasa la, ibu-ibu kan nak tengok dapur kemas jerk kalo balik keja...so..tupperware la jawapannya!!! lagi satu yang bestnya, tupperware ni memang sesuai untuk seisi keluaga,, tgk bbWafiQ...tak dapat tupperware, dapat kotak tupperware pon ok what??? boleh main nyorok2!!! ahaks.. "

D.O.N.E


4. Lengkapkan Slogan.." Saya suka brand tupperware kerana...
" Saya suka brand tupperware kerana cantik, berkualiti, menjimatkan ruang dan sesuai untuk seisi keluarga.."


p/s : ini Slogan Mama..jangan Tiru tau..kih3!!
(tidak lebih 15 pp)
D.O.N.E

5. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke Mama_Lieya..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini.
6. Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan dan gambar yang kreatif dan menarik.
7. Hadiah untuk pemenang..adalah barangan brand tupperware..


PERINGATAN!!! : Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan..
jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini!!! Klik sini untuk selanjutnya....

p/s : Harap-harap menang, boleh tambah koleksi....Wink!





With Luv,

2 comments on ".:. I LOVE TUPPERWARE .:."

Anonymous said...

comel je Wafiq dlm box tupperware tu ;)

~nurhayati aka mummy zara

Queenin Murni on June 18, 2009 at 2:07 PM said...

alalal... siannyer kena sumbat dlm box.. heheheh! cute!

Monday, June 15, 2009

.:. I LOVE TUPPERWARE .:.

Posted by MamaAzzim at 9:26 AM
Lately....banyak betul contest !!! Rambang mata dibuatnya!!! Mana taknya...hadiahnya masyuk....

Latest i jumpa contest " I LOVE TUPPERWARE " yang dianjurkan oleh Mama_Lieya....

Kepada yang belum menyertai...HURRY!!!!! Grab This Chance !! Hadiah menarik menanti anda...!!1 Mana tahu..mungkin REZEKI anda ???


Tarikh tutup pada : 15 june @ 2 petang..dan keputusan akan diumumkan pada 16 june 2009..(pukul berapa kena tanya Mama_Lieya lerrrrr)

syarat- syarat penyertaan adalah seperti berikut:-


:1. Add blog Mama_Lieya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Lieya
D.O.N.E


2.Upload banner contest kat sidebar anda
D.O.N.E

3.Buat entry khas ngan tajuk "I LOVE TUPPERWARE" & upload gmbr anda.

" Gambar ni pada mama paling kreatif la...mama pernah la jugak beli brand tupperware...biasa la, ibu-ibu kan nak tengok dapur kemas jerk kalo balik keja...so..tupperware la jawapannya!!! lagi satu yang bestnya, tupperware ni memang sesuai untuk seisi keluaga,, tgk bbWafiQ...tak dapat tupperware, dapat kotak tupperware pon ok what??? boleh main nyorok2!!! ahaks.. "

D.O.N.E


4. Lengkapkan Slogan.." Saya suka brand tupperware kerana...
" Saya suka brand tupperware kerana cantik, berkualiti, menjimatkan ruang dan sesuai untuk seisi keluarga.."


p/s : ini Slogan Mama..jangan Tiru tau..kih3!!
(tidak lebih 15 pp)
D.O.N.E

5. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke Mama_Lieya..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini.
6. Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan dan gambar yang kreatif dan menarik.
7. Hadiah untuk pemenang..adalah barangan brand tupperware..


PERINGATAN!!! : Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan..
jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini!!! Klik sini untuk selanjutnya....

p/s : Harap-harap menang, boleh tambah koleksi....Wink!





With Luv,

2 comments:

Anonymous said...

comel je Wafiq dlm box tupperware tu ;)

~nurhayati aka mummy zara

Queenin Murni on June 18, 2009 at 2:07 PM said...

alalal... siannyer kena sumbat dlm box.. heheheh! cute!

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal