Friday, June 19, 2009

.:. Barangku Pesan Sudah Sampai...Yahooo!! .:.

Posted by MamaAzzim at 2:09 PM
Skrang ni tgh lunch hour yang panjang( Jumaat..)..Malas nak keluar walaupun mula2 rasa nak keluar g Jusco wangsa Maju, nak cari hadiah untuk papa sempena Father`s Day..(tak jadi coz tak tahu nak beli apa lagi...)

Mama ada shopping ari tu ( punya la excited !!) ..kali ni mama beli Diapers Stacker ( 2 pcs skali beli tau!!? ) mama dah lama cari DS ni, pastu juma la kat web, so tanpa buang masa beli la..so barangnya.....taraaaaa!!! So, kalau ada yang minat juga nak cari DS ni..jom beli @ babyumishop...


Pic parcel yang ku tunggu sekian lama....


taraaaa!!! satu mama punya, datu bbwafiq punya!!! papa punya???kongsi je ngan mama..hihi


With Luv,

1 comments on ".:. Barangku Pesan Sudah Sampai...Yahooo!! .:."

Nurhayati on June 21, 2009 at 11:22 AM said...

takpernah beli DS.. nampak cam menarik ;)

Friday, June 19, 2009

.:. Barangku Pesan Sudah Sampai...Yahooo!! .:.

Posted by MamaAzzim at 2:09 PM
Skrang ni tgh lunch hour yang panjang( Jumaat..)..Malas nak keluar walaupun mula2 rasa nak keluar g Jusco wangsa Maju, nak cari hadiah untuk papa sempena Father`s Day..(tak jadi coz tak tahu nak beli apa lagi...)

Mama ada shopping ari tu ( punya la excited !!) ..kali ni mama beli Diapers Stacker ( 2 pcs skali beli tau!!? ) mama dah lama cari DS ni, pastu juma la kat web, so tanpa buang masa beli la..so barangnya.....taraaaaa!!! So, kalau ada yang minat juga nak cari DS ni..jom beli @ babyumishop...


Pic parcel yang ku tunggu sekian lama....


taraaaa!!! satu mama punya, datu bbwafiq punya!!! papa punya???kongsi je ngan mama..hihi


With Luv,

1 comments:

Nurhayati on June 21, 2009 at 11:22 AM said...

takpernah beli DS.. nampak cam menarik ;)

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal