Thursday, September 10, 2009

.:. Award Top 50 Blue Followers From CuteMiut78 .:.

Posted by MamaAzzim at 9:11 AM
eh.eh..kejap aja dah hari Khamis..esk Jumaat..hehe..best2!!

hari ni kepala rasa macam weng aja ( terlebih tidur atau tak cukup tidur ?? )

buka blog, baca blog cutemiut78, ada award baru..

mamawafiQ aka me, ada dalam list tau... so, apa lagi, grab je la. boleh tambah koleksi.

ni buktinya....



p/s : mama tudung oren tu :))

*award yang cute miut *

p/s : thanx cutemiut78 for this award..lain kali kasik lagi :))


With Luv,

2 comments on ".:. Award Top 50 Blue Followers From CuteMiut78 .:."

CuTeMiUt78 on September 10, 2009 at 10:35 AM said...

salam singgah sini.. mekacih sudi ambil.. ada lagi satu award utk followers cutemiut.. jemput ambil kat blog kita ya

Precious on October 25, 2009 at 7:32 PM said...

Wuik .. naper lama x update?

Thursday, September 10, 2009

.:. Award Top 50 Blue Followers From CuteMiut78 .:.

Posted by MamaAzzim at 9:11 AM
eh.eh..kejap aja dah hari Khamis..esk Jumaat..hehe..best2!!

hari ni kepala rasa macam weng aja ( terlebih tidur atau tak cukup tidur ?? )

buka blog, baca blog cutemiut78, ada award baru..

mamawafiQ aka me, ada dalam list tau... so, apa lagi, grab je la. boleh tambah koleksi.

ni buktinya....



p/s : mama tudung oren tu :))

*award yang cute miut *

p/s : thanx cutemiut78 for this award..lain kali kasik lagi :))


With Luv,

2 comments:

CuTeMiUt78 on September 10, 2009 at 10:35 AM said...

salam singgah sini.. mekacih sudi ambil.. ada lagi satu award utk followers cutemiut.. jemput ambil kat blog kita ya

Precious on October 25, 2009 at 7:32 PM said...

Wuik .. naper lama x update?

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal