Tuesday, September 01, 2009

.:. Cerita September .:.

Posted by MamaAzzim at 10:09 AM
Uiks..kejap betul masa berlalu..dah bulan September..hurm, macam2 nak story act..tp a bit busy la..maklum la, baru masuk ofis baru..otak pon blur2 aja..hihi..September ni bulan paling best sebab ada Hari Raya Aidilfitri..hehe..masa untuk balik kampung. Act plan, balik kelantan dulu(kampung mama), tapi mr hubby kena standby laks masa hari buat ketupat ngan raya pertama..so, kena ada dalam daerah la..so...tukar plan, raya kedua baru balik kelantan..uhuk2..sadis2!!

U all dah buat preparation untuk raya? :))

With Luv,

4 comments on ".:. Cerita September .:."

sI tEDI on September 1, 2009 at 11:39 AM said...

masa memang cepat berlalu...

salam ramadhan :)

azzamoro on September 1, 2009 at 11:53 AM said...

mane pic anak ko yg terbaru. lame tak tgk..

Elyn on September 1, 2009 at 12:12 PM said...

satu bende lom prepare!!! huwaaaaa

UmiDAnisH on September 1, 2009 at 12:34 PM said...

huhuhu... wafiq buat gapo raya ni?

Tuesday, September 01, 2009

.:. Cerita September .:.

Posted by MamaAzzim at 10:09 AM
Uiks..kejap betul masa berlalu..dah bulan September..hurm, macam2 nak story act..tp a bit busy la..maklum la, baru masuk ofis baru..otak pon blur2 aja..hihi..September ni bulan paling best sebab ada Hari Raya Aidilfitri..hehe..masa untuk balik kampung. Act plan, balik kelantan dulu(kampung mama), tapi mr hubby kena standby laks masa hari buat ketupat ngan raya pertama..so, kena ada dalam daerah la..so...tukar plan, raya kedua baru balik kelantan..uhuk2..sadis2!!

U all dah buat preparation untuk raya? :))

With Luv,

4 comments:

sI tEDI on September 1, 2009 at 11:39 AM said...

masa memang cepat berlalu...

salam ramadhan :)

azzamoro on September 1, 2009 at 11:53 AM said...

mane pic anak ko yg terbaru. lame tak tgk..

Elyn on September 1, 2009 at 12:12 PM said...

satu bende lom prepare!!! huwaaaaa

UmiDAnisH on September 1, 2009 at 12:34 PM said...

huhuhu... wafiq buat gapo raya ni?

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal