Thursday, September 03, 2009

.:. Kaut Untung @ Aniaya ? .:.

Posted by MamaAzzim at 3:33 PM
salam u all.

ni dah petang2 mula la kepala nak pikir makan apa berbuka ni.act kami makan beli aja coz tak pandai masak ni.byk lagik nak kena blaja..hehe..slalu jugak view blog nanie, cam simple aja lauk-lauk..hihi..

ni, teringat cerita semalam.

tunggu en hubby balik, ambik baby kat nuseri, then pegi Pasar Ramadhan Prima Saujana, Kajang coz agak jemu pulak asyik beli kat area umah tu, kat Taman Delima, dekat dengan SMAP (Kajang).

Punya nak jadik cerita, mama pilih lauk asam pedas ikan pari. Papa ayam masak kicap. Nasi putih 2. Total RM 8.50. hurm..tak tahu la nak kata mahal ke tak?

Tak kesah lagi, bila time buka aja, tekak dah berbunga2 ni...Sekali.......... u all tahu tak???
.
.
.
.
.
.
.
.
.

rasa ikan pari tu macam ba*****!!! Pelik la ...macamana la boleh lulus meniaga ??? huh! bantut selera. kadang2 sakit hati tau ngan penjual2 ni. dah la kita bayar harga tu mahal tak munasabah!! pastu bagi kita kualiti cam nak bagi ay** makan. agaknya ay** pun tak lalu nak makan.

en hubby kata rasa ikan tu cam ada gas!! ye la tu. takleh nak describe rasa camana??huhu..

ni ari ni tak tahu nak cari kat mana. skali2 pikir baik mkn KFC jer..berbaloi!! u all stuju tak? hehe

p/s : emo pulak rasanya entry ni.


With Luv,

2 comments on ".:. Kaut Untung @ Aniaya ? .:."

UmiDAnisH on September 3, 2009 at 3:59 PM said...

semalam, somiku beli kfc.. ku pula beli asam pedas ikan kembung.. memang pedas gile la..tp tak de gas.. cian ko.. masakla wei.. lelama pandai la tu

Elyn on September 4, 2009 at 2:16 PM said...

ni mesti kes lauk jual x abis so dierang jual esok hari!!! ish x ikhlas menjual baik x yah meniaga!!

Thursday, September 03, 2009

.:. Kaut Untung @ Aniaya ? .:.

Posted by MamaAzzim at 3:33 PM
salam u all.

ni dah petang2 mula la kepala nak pikir makan apa berbuka ni.act kami makan beli aja coz tak pandai masak ni.byk lagik nak kena blaja..hehe..slalu jugak view blog nanie, cam simple aja lauk-lauk..hihi..

ni, teringat cerita semalam.

tunggu en hubby balik, ambik baby kat nuseri, then pegi Pasar Ramadhan Prima Saujana, Kajang coz agak jemu pulak asyik beli kat area umah tu, kat Taman Delima, dekat dengan SMAP (Kajang).

Punya nak jadik cerita, mama pilih lauk asam pedas ikan pari. Papa ayam masak kicap. Nasi putih 2. Total RM 8.50. hurm..tak tahu la nak kata mahal ke tak?

Tak kesah lagi, bila time buka aja, tekak dah berbunga2 ni...Sekali.......... u all tahu tak???
.
.
.
.
.
.
.
.
.

rasa ikan pari tu macam ba*****!!! Pelik la ...macamana la boleh lulus meniaga ??? huh! bantut selera. kadang2 sakit hati tau ngan penjual2 ni. dah la kita bayar harga tu mahal tak munasabah!! pastu bagi kita kualiti cam nak bagi ay** makan. agaknya ay** pun tak lalu nak makan.

en hubby kata rasa ikan tu cam ada gas!! ye la tu. takleh nak describe rasa camana??huhu..

ni ari ni tak tahu nak cari kat mana. skali2 pikir baik mkn KFC jer..berbaloi!! u all stuju tak? hehe

p/s : emo pulak rasanya entry ni.


With Luv,

2 comments:

UmiDAnisH on September 3, 2009 at 3:59 PM said...

semalam, somiku beli kfc.. ku pula beli asam pedas ikan kembung.. memang pedas gile la..tp tak de gas.. cian ko.. masakla wei.. lelama pandai la tu

Elyn on September 4, 2009 at 2:16 PM said...

ni mesti kes lauk jual x abis so dierang jual esok hari!!! ish x ikhlas menjual baik x yah meniaga!!

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal