Wednesday, September 02, 2009

.:.Contest Pasangan Seiras.:.

Posted by MamaAzzim at 11:01 AM
hari ni banyak keja nak kena buat. cuti pun macam tak cuti. sambil2 tu, layan contest la. saja try, mana tahu menang..lalalala. jom layan!!

contest anjuran miezaniera
start today until 04.09.2009 @ 5.00 pm

syarat2 wajib yang perlu ada patuhi:-

1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsayang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan2.

2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan) dan tinggalkan link nya di entri ini.

3. Juga letakkan link contest ini di entry korang ye. Tkde link tk Qualified ok.copy je ni--> http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html

syarat2 sunat.

4. Banner tu sapa yg rajin, letak la kt sidebar blog korang, kalo yg malas tu,tak yah la letak.

5. Pastu letakkan link http://miezaniera.blogspot.com/di blog list anda.

6. Lastly, be miezaniera follower ;D

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional.


Hadiah?

R.A.H.S.I.A

Here`s the pic masa our wedding 1.1.2008

Nama saya dan pasangan : Lailati Mohd & Ezrul Azzim Wahid

p/s : agak2 u all, sama tak wajah kami??hehe




With Luv,

4 comments on ".:.Contest Pasangan Seiras.:."

miezaniera on September 2, 2009 at 1:32 PM said...

k gud luck ya ;D

azzamoro on September 2, 2009 at 3:28 PM said...

lailati. ko biar betul. same ke? akeke

cintaKusayangMu on September 2, 2009 at 8:14 PM said...

good luck ye....
rajin tul u msuk contest..heheh

UmiIzzDanish on September 2, 2009 at 10:23 PM said...

nampak cam seiras gak.. =P

Wednesday, September 02, 2009

.:.Contest Pasangan Seiras.:.

Posted by MamaAzzim at 11:01 AM
hari ni banyak keja nak kena buat. cuti pun macam tak cuti. sambil2 tu, layan contest la. saja try, mana tahu menang..lalalala. jom layan!!

contest anjuran miezaniera
start today until 04.09.2009 @ 5.00 pm

syarat2 wajib yang perlu ada patuhi:-

1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsayang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan2.

2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan) dan tinggalkan link nya di entri ini.

3. Juga letakkan link contest ini di entry korang ye. Tkde link tk Qualified ok.copy je ni--> http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html

syarat2 sunat.

4. Banner tu sapa yg rajin, letak la kt sidebar blog korang, kalo yg malas tu,tak yah la letak.

5. Pastu letakkan link http://miezaniera.blogspot.com/di blog list anda.

6. Lastly, be miezaniera follower ;D

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional.


Hadiah?

R.A.H.S.I.A

Here`s the pic masa our wedding 1.1.2008

Nama saya dan pasangan : Lailati Mohd & Ezrul Azzim Wahid

p/s : agak2 u all, sama tak wajah kami??hehe




With Luv,

4 comments:

miezaniera on September 2, 2009 at 1:32 PM said...

k gud luck ya ;D

azzamoro on September 2, 2009 at 3:28 PM said...

lailati. ko biar betul. same ke? akeke

cintaKusayangMu on September 2, 2009 at 8:14 PM said...

good luck ye....
rajin tul u msuk contest..heheh

UmiIzzDanish on September 2, 2009 at 10:23 PM said...

nampak cam seiras gak.. =P

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal