Wednesday, September 02, 2009

.:. Tips Kebersihan .:.

Posted by MamaAzzim at 10:24 AM
tgh godek2 camera. rasa cam memory dah nak penuh. so, kena la delete mana yang lama..opps..bukan delete, save kat tempat lain. ni pic wafiQ masa mencari-cari baby walker dalam bulan Mei 2009. Time ni, wafiQ dah pandai duduk. dah start membuas. merayap sana- sini. so, kena la cari alternatif selain daripada kejap2 kena bangun g mengutip.ahaks..


act, tgk pic ni? apa wafiq buat? menjilat, makan, dan apa2 la dengan troley kat supermarket tu. u all nak tahu, ni sangat bahaya kepada bayi. sememangnya kita golongan mommy ni kena la peka.

p/s : gigit jangan tak gigit.

pastikan baby wipes tu sentiasa ada dalam handbag u all. lap dulu baru letak baby kita. at least, bersih la cket . paham2 aja la. troley supermarket tu tah apa2 punya tangan yang pegang..tah2 baru korek hidung ker, baru keluar toilet ker..EEiiiiii...so, moralnya, lap dulu troley tu ngan baby wipes, nak kata Azza, wipes tu ada 1001 kegunaan.




With Luv,

2 comments on ".:. Tips Kebersihan .:."

UmiIzzDanish on September 2, 2009 at 10:26 PM said...

mamawafiQ, troley la antara barang terkotor didunia tau...huhuhu umi pun berhati2 nih..

Elyn on September 3, 2009 at 12:01 PM said...

yeah baby wipes tu mmg mesti ade lam bag..... lelagi nk mkn kat restoran sure i lap satu meja hihihi

Wednesday, September 02, 2009

.:. Tips Kebersihan .:.

Posted by MamaAzzim at 10:24 AM
tgh godek2 camera. rasa cam memory dah nak penuh. so, kena la delete mana yang lama..opps..bukan delete, save kat tempat lain. ni pic wafiQ masa mencari-cari baby walker dalam bulan Mei 2009. Time ni, wafiQ dah pandai duduk. dah start membuas. merayap sana- sini. so, kena la cari alternatif selain daripada kejap2 kena bangun g mengutip.ahaks..


act, tgk pic ni? apa wafiq buat? menjilat, makan, dan apa2 la dengan troley kat supermarket tu. u all nak tahu, ni sangat bahaya kepada bayi. sememangnya kita golongan mommy ni kena la peka.

p/s : gigit jangan tak gigit.

pastikan baby wipes tu sentiasa ada dalam handbag u all. lap dulu baru letak baby kita. at least, bersih la cket . paham2 aja la. troley supermarket tu tah apa2 punya tangan yang pegang..tah2 baru korek hidung ker, baru keluar toilet ker..EEiiiiii...so, moralnya, lap dulu troley tu ngan baby wipes, nak kata Azza, wipes tu ada 1001 kegunaan.




With Luv,

2 comments:

UmiIzzDanish on September 2, 2009 at 10:26 PM said...

mamawafiQ, troley la antara barang terkotor didunia tau...huhuhu umi pun berhati2 nih..

Elyn on September 3, 2009 at 12:01 PM said...

yeah baby wipes tu mmg mesti ade lam bag..... lelagi nk mkn kat restoran sure i lap satu meja hihihi

Related Posts with Thumbnails
 

JourNey Of My LiFe.. Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal